S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

NOVINKY

arr31. 4. 2022 - Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!Máte rádi indickou kuchyni a chcete se naučit techniky tradičního vaření poctivé domácí kuchyně?...

Úvod » Kari pasty, čatní, omáčky » Naložená limetka jemně pálivá Patak’s, 250ml


        

Naložená limetka jemně pálivá Patak’s, 250ml

Lime pickle Patak’s

skladem

 


0x
Číslo produktu: 1030
Výrobce: Patak's
naše cena:
98 Kč

Položka je dočasně vyprodána. Zboží nelze objednat.

250ml, Naložená limetka jemně pálivá od Patak’s

Tradiční a oblíbená ingredience indické kuchyně v méně pálivé verzi, která ale neztrácí nic na lahodné kombinaci limetky a koření. Vhodná i do sendvičů, ke studenému masu apod.

Složení: limetka, rostlinný olej, sůl, hořčičné semínko, řecké seno, koření, kyselina octová.Může obsahovat stopy ořechů.

Země původu Indie. Vyrobeno v Anglii. Skladujte v suchu a chladu.

Limetkový losos s kokosovou rýží

Toto lehké jídlo si Vás získá vynikající kombinací limetky s kokosem.

Budete potřebovat: 2 porce vařené Basmati rýže , 2 lžíce sušeného kokosu Kokos mletý, 2 lžíce čerstvého koriandru (nebo petrželky), 450g filet z lososa rozkrojených na čtyři díly, 2 lžíce naložené limetkové pasty Patak’s, 2 lžíce oleje např. 

Postup:  

1) Kokos opražte na suché pánvi. Pozor, ať kokos nespálíte - je třeba stále míchat a dle potřeby regulovat teplotu. Limetkovou pastou potřete lososa ze strany, kde není kůže.

2) V teflonové pánvi rozpalte olej a lososa opečte nejprve z té strany, kde je kůže (cca 4 minuty). Pak ho obraťte, vypněte plamen a nechte maso dopékat další tři minuty případně déle, dokud není zcela propečené. Koriandr a opražený kokos promíchejte s rýží, vše zakápněte limetkovou šťávou a podávejte.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

NTUzZD