S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

NOVINKY

arr31. 4. 2022 - Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!Máte rádi indickou kuchyni a chcete se naučit techniky tradičního vaření poctivé domácí kuchyně?...

Úvod » Čapátí, papady a jiné přílohy » Papad s římským kmínem, 200g


        

Papad s římským kmínem, 200g

Jeera papad

skladem

 


0x
Číslo produktu: 1110
Výrobce: Shri Mahila
naše cena:
53 Kč

do košíku:
   

200 gr, Papad s římským kmínem

Složení: luštěninová mouka (z čočky urid), římský kmín, sůl, soda bicarbona (kypřící složka), rostlinný olej, koření. Baleno v ochranné atmosféře. Uchovejte v chladu a suchu.

Země původu Indie.

Indické papady jsou tenké křupavé placky. Hodí se především jako předkrm nebo snack. Placky papadam podávejte s dippem, omáčkou, zavařeninou apod. Indové je nejraději pojídají s mangovým chutney.
Papady před servírováním opečte nasucho nebo smažte v oleji na pánvi. Nejlépe chutnají ještě teplé.

Postup přípravy papadu v oleji: 

Každou placku vložte na pár vteřin do rozpáleného oleje. Papad by měl být v oleji zcela ponořený. Placky se rychle nafouknou a srolují. Stlačte je proto naběračkou, aby i okraje zůstaly v oleji. Každý papad smažte jen pár vteřin. Po vyjmutí z oleje, odsajte z placky přebytečný olej papírovým ubrouskem. Uchovejte teplé k podávání.

    

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

ZGU2YTg3