Úvod » Čapátí, papady a jiné přílohy » Papad s římským kmínem, 200g
Položka je dočasně vyprodána. Zboží nelze objednat.
200 gr, Papad s římským kmínem
Složení: luštěninová mouka (z čočky urid), římský kmín, sůl, soda bicarbona (kypřící složka), rostlinný olej, koření. Baleno v ochranné atmosféře. Uchovejte v chladu a suchu.
Země původu Indie.
Indické papady jsou tenké křupavé placky. Hodí se především jako předkrm nebo snack. Placky papadam podávejte s dippem, omáčkou, zavařeninou apod. Indové je nejraději pojídají s mangovým chutney.
Papady před servírováním opečte nasucho nebo smažte v oleji na pánvi. Nejlépe chutnají ještě teplé.
Postup přípravy papadu v oleji:
Každou placku vložte na pár vteřin do rozpáleného oleje. Papad by měl být v oleji zcela ponořený. Placky se rychle nafouknou a srolují. Stlačte je proto naběračkou, aby i okraje zůstaly v oleji. Každý papad smažte jen pár vteřin. Po vyjmutí z oleje, odsajte z placky přebytečný olej papírovým ubrouskem. Uchovejte teplé k podávání.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ