Úvod » Čapátí, papady a jiné přílohy » Papad z čočky urid, 200g
Položka je dočasně vyprodána. Zboží nelze objednat.
200gr, Papad z čočky urid (Urid plain papad)
Složení: luštěninová mouka (z bílé čočky), sůl, rostlinný olej, kypřící složka soda bicarbonate. Baleno v ochranné atmosféře. Uchovejte v chladu a suchu.
Indické papady jsou tenké křupavé placky. Hodí se především jako předkrm nebo snack. Placky papadam podávejte s dippem, omáčkou, zavařeninou apod. Indové je nejraději pojídají s mangovým chutney. Papady před servírováním opečte nebo osmažte na pánvi. Nejlépe chutnají ještě teplé.
Papady před servírováním opečte nasucho nebo smažte v oleji na pánvi. Nejlépe chutnají ještě teplé.
Postup přípravy papadu v oleji:
Každou placku vložte na pár vteřin do rozpáleného oleje. Papad by měl být v oleji zcela ponořený. Placky se rychle nafouknou a srolují. Stlačte je proto naběračkou, aby i okraje zůstaly v oleji. Každý papad smažte jen pár vteřin. Po vyjmutí z oleje, odsajte z placky přebytečný olej papírovým ubrouskem. Uchovejte teplé k podávání.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ