S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Úvod » Koření jednodruhové » Smažená křupavá cibule, 400g


        

Smažená křupavá cibule, 400g

Crisp fried onions

skladem

 


0x
Číslo produktu: 454
Výrobce: TRS
naše cena:
79 Kč

do košíku:
   

400g, Cibule smažená

Složení: 76% cibule, rostilnný olej, pšeničná mouka, sůl.

Skladujte v suchu a chladu. Varobeno v Anglii.

Křupavé lupínky opečené cibule se silným aroma a výraznou chutí jsou vhodné pro finální dochucení a zvýraznění chuti.

Použijte je na:

  • hotové omáčky a krémové polévky (vynikající je zejména k česnečce, dýňové a cizrnové polévce apod.)
  • saláty
  • sendviče a dresingy
  • na vařené (pečené) brambory a zeleninu
  • slané omelety
  • do pakor, biryani, kebabs apod.

Cibule je smažená na rostlinném oleji, vhodná pro vegetariány.

Pro zachování čerstvé vůně a chutě, přesypte po otevření do uzavíratelné nádoby a skladujte na suchém temném místě.

Batátová polévka

Potřebujete: 2 větší mrkve, 1 velkou sladkou bramboru „batáty“, 1 červenou cibuli, 1 lžíci česnekovo-zázvorové pasty, ¾ litru zeleninového vývaru, 2 lžíce ghí, 1 lžíci mletého koriandru, sůl, pepř.

K servírování: lupínky smažené cibule, černý sezam, opečené krutony.

Postup: 1) Na másle ghí opečte najemno pokrájenou cibulku. Přidejte česnekovo-zázvorovou pastu. Promíchejte, krátce opečte. Přisypte na kostičky pokrájenou mrkev a bramboru. Vše promíchejte, zeleninu dvě minutky opékejte. Přidejte lžíci mletého koriandru a zalijte vývarem. Můžete přidat ještě trochu vody. Polévka je opravdu hutná.

2) Přiveďte k varu. Snižte teplotu a vařte cca půl hodiny (dokud není zelenina zcela měkká). Dochuťte solí a pepřem a odstavte. Až polévka částečně vychladne, rozmixujte tyčovým mixérem.

3) Polévka je nyní hotová a výborná. Pokud ji však chcete postrčit ještě o pár „levlů“ výše, servírujte ji posypanou černým sezamem, opečenými krutony a lupínky křupavé smažené cibule (ne, v mouce obalované cibulové lupínky OPRAVDU nejsou to samé co doma opečená cibulka :-)). Dobrou chuť!

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

NjUzMDBj