Úvod » Specialitky v konzervě » Vařené fazole v nálevu TRS, 400g
400g, Červené fazole vařené (Boiled Red Kidney Beans)
Složení: červené fazole, voda, sůl.Země původu Indie. Vyrobeno v Anglii. Skladujte v suchu a chladu
Červené fazole v pelchu jsou již vařené a proto vám usnadní a urychlí přípravu pokrmu. Fazole stačí jen slít a opláchnout pod tekoucí vodou. Vařené fazole v plechovce mějte vždy po ruce pro případ, že nebude čas uvařit si fazole sušené, které najdete v nabídce oddělení luštěniny.
Červené fazole můžete použít do salátů, kari, k masu, do zeleninových jídel, jako samostatnou přílohu nebo k přípravě falafel (vegetariánské karbanátky) apod.
Pomazánka z červených fazolí
Potřebujete: ½ hrnku olivového oleje, 2 plné lžičky mletého česneku, 1 plechovku fazolí, 1 lžičku mletého koriandru, ½ hrnku tahini pasty, 2 lžíce citronové šťávy.
Postup: Fazole, tahini pastu a olej rozmixujte v robotu na jemnou pastu. Přidejte všechno koření a dobře promíchejte. Na závěr zakápněte citronovou šťávou a podle potřeby přidejte olivový olej. Před servírováním nechte pomazánku vychladit v lednici v uzavřené nádobě.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ