S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

Úvod » Kari koření a garam masala » Koření na cizrnu, MDH Chana masala, 100g


        

Koření na cizrnu, MDH Chana masala, 100g

Chana masala, MDH

skladem

 


0x
Číslo produktu: 390
Výrobce: MDH
naše cena:
59 Kč

do košíku:
   

100g, Koření na cizrnu (Chana Masala)

Indické koření na cizrnu Chana masala je vhodné do všech druhů luštěninových kari. Směs koření Chana masala je vhodná zejména k cizrně, ale můžete ji použít i ke žlutému hrachu, fazolím apod.

Složení: koriandr, sůl, sušené mango, granátové jablko, chilli, římský kmín, dýňový meloun, černý pepř, černá sůl, řecké seno, hřebíček, máta, muškátový ořech, zázvor, skořice, bobkový list, kardamom, kmín, muškátový květ.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.

Recept na jednoduché Cizrnové kari

Pstup:

1) Namočte přes noc 250g cizrny. Na velké pánvi rozehřejte přepuštěné máslo ghí nebo olej a osmažte dozlatova velkou jemně pokrájenou cibuli. Přidejte 2 pokrájená rajčata bez slupek a jadýrekšpetku koření asafoetida a směs indického koření na cizrnu Chana masala. Dobře promíchejte a několik minut společně opékejte.

2) Přidejte zcezenou cizrnu a dosolte. Nařeďte dostatečným množstvím vody, vmíchejte 1/2 lžíce jedlé sody a přiveďte k varu. Vařte na mírném ohni jednu hodinu, nebo dokud cizrna není zcela měkká.

Toto cizrnové kari podávejte s indickými plackami nebo s rýží. Cizrnové kari můžete připravit ze suché cizrny nebo zkrátit dobu vaření a použít již vařenou cizrnu z plechovky.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

OGQ0MDMz