Úvod » Koření jednodruhové » Koriandr celý TRS, 100g
Koriandr celý TRS, 100g
Skladujte v suchu a chladu. Země původu: Indie
Koriandr patří k základnímu koření indické kuchyně a neměl by chybět v žádné kořence. Celý koriandr se na rozdíl od mletého používá hned v úvodu vaření, kdy se krátce orestuje na mírně rozpáleném tuku. Při tomto postupu koření propůjčí pokrmu výraznější chuť a vůni. Celý koriandr můžete před použitím lehce nadrtit v hmoždíři.
Semínka koriandru jsou také součástí populární indické směsi koření Garam masala.
Z celého koření můžete snadno vypěstovat čerstvý koriandr. Semínka koriandru zasaďte do kypré hlíny cca 0,5 - 1 cm hluboko a nechte na teplém slunném místě.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ