Úvod » Mouky a tapioka » Tapioková škrobová mouka, 400g
Položka je dočasně vyprodána. Zboží nelze objednat.
400g, Tapioková škrobová mouka
Jemně mletá škrobová mouka z tapioky (kořen manioku) je vhodná i pro bezlepkovou dietu. Tapioková mouka je výborná pro pečení sladkého i slaného pečiva. Může zcela nahradit běžnou pšeničnou mouku nebo můžete použít v kombinaci.
Složení: 100 % škrob z kořene manioku (tapioky)
Země původu: Thajsko. Skladujte v suchu a chladu. Výrobce: Thai Flour Industry Co. Ltd.
Tapioka je škrob získaný z kořene esculenta rostlinných druhů Manihot. Tuto prastarou surovinu údajně používali už Mayové. K dostání je ve formě moučky nebo různě velkých slisovaných kuliček. Tapioka je zdravým zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem cholesterolu a bez "nezdravých" tuků. Tapioka obsahuje vápník, fosfor, draslík a hořčík.
Pečení z tapiokové mouky si velmi oblíbíte - pečivo je krásně nadýchané a vydrží déle čerstvé. Tapiokovou mouku můžete použít jako běžný škrob při přípravě masových směsí, placek, těstíček na obalení masa i zeleniny apod.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ