S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

NOVINKY

arr31. 4. 2022 - Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!Máte rádi indickou kuchyni a chcete se naučit techniky tradičního vaření poctivé domácí kuchyně?...

Úvod » Kari pasty, čatní, omáčky » Naložený pikantní česnek, SWAD 300g


        

Naložený pikantní česnek, SWAD 300g

Garlic pickle

skladem

 


0x
Číslo produktu: 102001
Výrobce: SWAD
naše cena:
89 Kč

do košíku:
   

300g, Naložený pikantní česnek

Pikantní česnek naložený ve směsi rostlinného oleje a indického koření. Můžete ho použít jako ingredienci nebo samostatně. Vhodný k masu, zelenině, do marinád, studených salátů, na toasty apod. Středně pálivý.

Složení: česnek, rostlinný olej, voda, sůl, červené chilli, hořčice, řecké seno, římský kmín, koriandr, asafoetida, octová kyselina, sodium benzoate.

Po otevření vydrží čerstvé až tři měsíce. Skladujte v suchu a chladu.
 Země původu Indie.

Nakládané sýry v indické pikantní čalamádě

Potřebujete: čistá zavírací sklenice o objemu 250ml, 120g plísňového sýru pokrájeného na kostky (může být Hermelín), 2-3 lžičky indické pikantní čalamády "pickles", hrnek olivového oleje. Na nakládané sýry nejčastěji používám tyto dvě čalamády: česnekovou, která je opravdu velmi výrazná, pikantní a silně vonící česnekem. Této čalamády stačí na jeden sýr jen dvě lžičky. A čalamádu míchanou, která je sladší, má lehce ovocnou příchuť a ostré koření je tu příjemně vyvážené s ovocem a zeleninou.Této čalamády doporučuji 3 lžičky.

1) Na dno skleničky dejte půlku množství čalamády, nařeďte lehce olivovým olejem. Vedle v misce promíchejte druhou půlku čalamády s nakrájeným sýrem. Sýr dobře obalte a přendejte do sklenice. Zalijte olivovým olejem.

2) Sklenicí lehce zatřeste, aby se uvolnil vzduch. Nakládané sýry nechte stát 3 dny v pokojové teplotě a pak přemístěte do lednice, kde je nechte další dva až tři týdny.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

MWU1Yz