S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Domácí mangová limonáda

03.04.2022

Domácí mangová limonáda

Ačkoli jsou manga v obchodech po celý rok, jejich pravá sezóna začíná vždy v červnu. Pravá sezóna = pravé mango... :-) Kdo jednou ochutnal zlatavě žluté indické mango, ví, že s evropskými plody se srovnat nedá. Mangové pyré v plechu je vyrobeno z indických plodů Kesar nebo Alphonso, které patří k nejsladším. Z mangového pyré připravíte i tuto jednoduchou letní domácí limonádu:

1) Do mixéru nalijte hrnek mangového pyré, přidejte přírodní cukr, kousek čerstvého zázvorového kořene, šťávu z limetky, trochu neperlivé vody a umixujte.

2) Umixovanou směs dobře promíchejte s perlivou nebo neperlivou vodou (poměr cca 1 díl mangové směsi na 2,5 dílu perlivé vody). Podávejte s kostkami ledu.

Rubriky blogu

Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!

Máte rádi indickou kuchyni? Chcete se naučit techniky tradičního vaření domácí kuchyně? Nebo máte raději restaurační krémová kari? Na našich kurzech Vás naučíme oboje! 

Vaříme přímo v indické restauraci. Kurz vede česká lektorka a indický šéfkuchař. Používáme autentické suroviny, domácí rodinné receptury i profesionální postupy šéfkuchaře. 

Lektoři vaří přímo s vámi. Vaření provází podrobný výklad.

Maximálně pět kurzistů zajistí individuální přístup. Menu každého kurzu můžeme upravit tak, aby vyhovovalo přáním a zaměření kurzistů (včetně vegetariánů). 

Tradiční indické stolování v příjemném prostředí luxusní indické restaurace. 

Indické kuchařky s příběhem

Rádi vaříte? Rádi čtete? Nebo snad hledáte originální dárek plný vůní a chutí indické kuchyně? Podívejte se na nabídku mých "indických kuchařek s příběhem."

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

NTI5Nj