Dva (obzvláště vypečené) důvody, proč se v zimě neobejdu bez cizrnové mouky
16.03.2022
Důvod č. 1: Teplé křupavé boondi, k jejichž přípravě nepotřebujete téměř nic jiného, než cizrnovou mouku,...
Blog: V indické kuchyni jako doma » Snacky, pakory, omáčky a vše ostatní
05.02.2023
Základem je kořeněné bramborové těstíčko, do kterého můžete spotřebovat jakoukoliv další zeleninu (cuketu,...
16.03.2022
Cizrnovou pomazánku hummus si můžete koupit hotovou, nebo si doma připravit vlastní. Pro přípravu pomazánky...
16.03.2022
Důvod č. 1: Teplé křupavé boondi, k jejichž přípravě nepotřebujete téměř nic jiného, než cizrnovou mouku,...
16.03.2022
V indických restauracích pakory obvykle dostanete jako předkrm a podávají se s omáčkami a chutney. Vynikající...
10.03.2022
Pomazánka z domácího indického sýru panýr je velmi jednoduchá a pokaždé si ji můžete připravit v jiné...
10.03.2022
Na těchto sušenkách mám nejraději rychlou přípravu (jedna z oblíbených záchran, když máme „na něco“ chuť...
28.02.2022
Postup přípravy je jednoduchý – všechny ingredience smíchejte. Přendejte do mělké misky a podávejte spolu...