S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

Blog: V indické kuchyni jako doma » Jehněčí a hovězí maso

Jehněčí a hovězí maso

Mleté hovězí maso s bramborem – Aloo Keema Kari

07.04.2022

Mleté hovězí maso s bramborem – Aloo Keema Kari

V jednoduchosti je krása – a tohle kari jednoduché opravdu je! Potřebujete na něj čtyři hlavní ingredience...

Jehněčí Rogan Josh - jako z indické restaurace

07.04.2022

Jehněčí Rogan Josh - jako z indické restaurace

Rogan Josh je jedno z nejoblíbenějších kari, které má na lístku snad každá indická restaurace. Šťavnaté...

Chilli corn carne

07.04.2022

Chilli corn carne

Potřebujete: 500g mletého hovězího masa, 1 velkou cibuli pokrájenou najemno, 1 plechovku krájených rajčat,...

Seekh kebab

29.03.2022

Seekh kebab

Potřebujete: 250g mletého jehněčího (nebo hovězí) masa, 1 lžíce čerstvého koriandru a 1 lžíce čerstvé...

Hovězí "Tandoori masala"

29.03.2022

Hovězí "Tandoori masala"

V čem je hovězí tandoori tak báječné? Je super-jednoduché na přípravu (zvládnete ho i se zavázanýma očima),...

Kofta kari - mleté hovězí maso v kořeněné šťavnaté omáčce

24.03.2022

Kofta kari - mleté hovězí maso v kořeněné šťavnaté omáčce

Masové kuličky kofty a omáčka se připravují zvlášť. Hotové kofty se pak vmíchají do omáčky, neskladujte...

Tažin s masovými kuličkami a vejcem

21.03.2022

Tažin s masovými kuličkami a vejcem

Tažin je tradiční arabské jídlo, které má nekonečné množství obměn. Všechny varianty spojuje způsob přípravy...

Hovězí Vindaloo

10.03.2022

Hovězí Vindaloo

Jak nejlépe popsat Vindaloo? Jak vypadá a hlavně – jak chutná? Položte na talíř suchou otýpku, podpalte...

Masala handi kabab - krůtí kebab v kari omáčce

10.03.2022

Masala handi kabab - krůtí kebab v kari omáčce

Na kebaby potřebujete: 1/2 kg mletého krůtího masa, 1 celé vejce, 2 plátky toastového chleba, 1 najemno...

Jehněčí kari

02.03.2022

Jehněčí kari

Potřebujete: 500gr masa nakrájeného na kostky (jehněčí kýtu lze případně nahradit hovězím masem).  Na...

Rubriky blogu

Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!

Máte rádi indickou kuchyni? Chcete se naučit techniky tradičního vaření domácí kuchyně? Nebo máte raději restaurační krémová kari? Na našich kurzech Vás naučíme oboje! 

Vaříme přímo v indické restauraci. Kurz vede česká lektorka a indický šéfkuchař. Používáme autentické suroviny, domácí rodinné receptury i profesionální postupy šéfkuchaře. 

Lektoři vaří přímo s vámi. Vaření provází podrobný výklad.

Maximálně pět kurzistů zajistí individuální přístup. Menu každého kurzu můžeme upravit tak, aby vyhovovalo přáním a zaměření kurzistů (včetně vegetariánů). 

Tradiční indické stolování v příjemném prostředí luxusní indické restaurace. 

Indické kuchařky s příběhem

Rádi vaříte? Rádi čtete? Nebo snad hledáte originální dárek plný vůní a chutí indické kuchyně? Podívejte se na nabídku mých "indických kuchařek s příběhem."


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

YjI4N2IzM