S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Blog: V indické kuchyni jako doma » Biryani, pilafy a pokrmy z rýže

Biryani, pilafy a pokrmy z rýže

Kořeněná basmati rýže s kuřecím masem

27.04.2023

Kořeněná basmati rýže s kuřecím masem

Indické biryani mám ráda, ale ne vždy je čas a nálada na přípravu složitých jídel. Tento pokrm je tedy...

Citrónová rýže

05.02.2023

Citrónová rýže

Citrónová rýže je vvýborná příloha ke grilovanému (pečenému) masu, k zelenině nebo panýru. Doporučuji...

Masala rice - kořeněná basmati rýže s kešu a paprikou

22.03.2022

Masala rice - kořeněná basmati rýže s kešu a paprikou

Na 2-3 porce potřebujete: 180g basmati rýže (množství uvádím v suchém stavu), 1/2 bílé cibule pokrájené...

Krevetové biryani s šafránovým mlékem

02.03.2022

Krevetové biryani s šafránovým mlékem

Na marinádu potřebujete: větší lžičku kurkumy, chilli podle chuti, sůl, šťáva z jednoho citronu, olej. Na...

Keema Biryani: Biryani z mletého masa se zeleným hráškem 

02.03.2022

Keema Biryani: Biryani z mletého masa se zeleným hráškem 

Potřebujete: 200gr basmati rýže (váha je uvedena v suchém stavu), 300g mleté hovězí, 1 červená cibule...

Pilaf s bramborem a hráškem

01.03.2022

Pilaf s bramborem a hráškem

Potřebujete: 250gr suché basmati rýže, 2 velké brambory oloupané a nakrájené na menší kostky (velikost...

Pilaf "Bombay" s masem a bramborem

01.03.2022

Pilaf "Bombay" s masem a bramborem

Potřebujete: 500-750g hovězího masa, 500-750g namočené ve vodě na 30 minut, 1 větší cibuli pokrájenou...

Rubriky blogu

Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!

Máte rádi indickou kuchyni? Chcete se naučit techniky tradičního vaření domácí kuchyně? Nebo máte raději restaurační krémová kari? Na našich kurzech Vás naučíme oboje! 

Vaříme přímo v indické restauraci. Kurz vede česká lektorka a indický šéfkuchař. Používáme autentické suroviny, domácí rodinné receptury i profesionální postupy šéfkuchaře. 

Lektoři vaří přímo s vámi. Vaření provází podrobný výklad.

Maximálně pět kurzistů zajistí individuální přístup. Menu každého kurzu můžeme upravit tak, aby vyhovovalo přáním a zaměření kurzistů (včetně vegetariánů). 

Tradiční indické stolování v příjemném prostředí luxusní indické restaurace. 

Indické kuchařky s příběhem

Rádi vaříte? Rádi čtete? Nebo snad hledáte originální dárek plný vůní a chutí indické kuchyně? Podívejte se na nabídku mých "indických kuchařek s příběhem."

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

MzQ2Z