Na těchto sušenkách mám nejraději rychlou přípravu (jedna z oblíbených záchran, když máme „na něco“ chuť a doma nic není) a malé černé „drobečky“, kterými jsou posypané. Černé drobečky můžete znát pod názvy černucha setá, černý kmín, cibulové semínko nebo kalonji. Je to starodávné koření oblíbené nejen pro svoji specifickou chuť ale i zdraví prospěšné účinky. Černucha má zvláštní nahořklou oříškovo-pepřovou chuť, která se nedá zaměnit. Je opravdu vynikající a nejlépe vynikne, pokud ho použijete samotné.
Je to opravdu jednoduché: Plát listového těsta přendejte na pečící papír a položte na plech. Rozkrájejte ho rádýlkem na protáhlé kosočtverce. Potřete rozšlehaným vejcem, posypte strouhaným parmazánem, hrubou mořskou solí a černuchou. Pečte v předehřáté troubě na 180°C dozlatova (asi 15 minut).