S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Pomazánka z červených fazolí

21.03.2022

Pomazánka z červených fazolí

Potřebujete: ½ hrnku olivového oleje, 2 plné lžičky mletého česneku, 1 plechovku fazolí, 1 lžičku mletého koriandru, ½ hrnku tahini pasty, 2 lžíce citronové šťávy.

Postup: Fazole, tahini pastu a olej rozmixujte v robotu na jemnou pastu. Přidejte všechno koření a dobře promíchejte. Na závěr zakápněte citronovou šťávou a podle potřeby přidejte olivový olej. Před servírováním nechte pomazánku vychladit v lednici v uzavřené nádobě.

Rubriky blogu

Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!

Máte rádi indickou kuchyni? Chcete se naučit techniky tradičního vaření domácí kuchyně? Nebo máte raději restaurační krémová kari? Na našich kurzech Vás naučíme oboje! 

Vaříme přímo v indické restauraci. Kurz vede česká lektorka a indický šéfkuchař. Používáme autentické suroviny, domácí rodinné receptury i profesionální postupy šéfkuchaře. 

Lektoři vaří přímo s vámi. Vaření provází podrobný výklad.

Maximálně pět kurzistů zajistí individuální přístup. Menu každého kurzu můžeme upravit tak, aby vyhovovalo přáním a zaměření kurzistů (včetně vegetariánů). 

Tradiční indické stolování v příjemném prostředí luxusní indické restaurace. 

Indické kuchařky s příběhem

Rádi vaříte? Rádi čtete? Nebo snad hledáte originální dárek plný vůní a chutí indické kuchyně? Podívejte se na nabídku mých "indických kuchařek s příběhem."


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

YjUwOD