S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Mandlovo-kokosové koule s třešňovým srdíčkem

27.03.2022

Mandlovo-kokosové koule s třešňovým srdíčkem

Jen ze tří ingrediencí - bez mléka, bez přidaného cukru

Potřebujete: 1 hrnek spařených mandlí, 1 hrnek strouhaného kokosu nebo jemně mleté kokosové moučky (+ kokos na obalení), ½ hrnku agávového sirupu, sklenička koktejlových třešní.

Postup: Mandle spařte vroucí vodou a nechte namočené přes noc. Ráno je oloupejte. Nasypte do robotu, přidejte kokos a sirup a vše rozemelte na hrubou hmotu, která jde hezky tvarovat.

Každou třešni obalte připravenou směsí a vytvarujte kuličku. Hotovou kuličku ještě obalte strouhaným kokosem.

Fantastická obměna jsou kuličky „piňa colada“ Postup je stejný, pouze do základního těsta přidejte bílý rum a do středu kuličky dejte místo třešně kousek ananasu.

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

ZDE1ZjM4O