S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Salát s cizrnou, fazolkami a ztraceným vejcem

21.03.2022

Salát s cizrnou, fazolkami a ztraceným vejcem

Potřebujete: natrhané salátové listy, vařenou cizrnu, vařenou čočku urid whole, čerstvé bylinky (dle aktuální úrody na balkonu), na másle opečené kostky dýně, navrch každé porce ještě 1 ztracené vejce. Dresing: bílý jogurt, sůl, pepř, citronová šťáva, trocha česneku, bylinky.

Postup: Talíř nejdříve vystelte trhaným salátem (případně další čerstvou zeleninou) a promíchejte s vydatnou dávkou dresingu. Na dresing smíchejte jogurt, sůl, pepř a citronovou šťávu. Další vrstvu tvoří vařené luštěniny – v tomto salátu ještě vylepšené opečenými kostkami sladké dýně. Navrch toho všeho posaďte ztracené vejce :-)

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

Yjg1MjYwO