S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Salát s cizrnou, fazolkami a ztraceným vejcem

21.03.2022

Salát s cizrnou, fazolkami a ztraceným vejcem

Potřebujete: natrhané salátové listy, vařenou cizrnu, vařenou čočku urid whole, čerstvé bylinky (dle aktuální úrody na balkonu), na másle opečené kostky dýně, navrch každé porce ještě 1 ztracené vejce. Dresing: bílý jogurt, sůl, pepř, citronová šťáva, trocha česneku, bylinky.

Postup: Talíř nejdříve vystelte trhaným salátem (případně další čerstvou zeleninou) a promíchejte s vydatnou dávkou dresingu. Na dresing smíchejte jogurt, sůl, pepř a citronovou šťávu. Další vrstvu tvoří vařené luštěniny – v tomto salátu ještě vylepšené opečenými kostkami sladké dýně. Navrch toho všeho posaďte ztracené vejce :-)

Rubriky blogu

Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!

Máte rádi indickou kuchyni? Chcete se naučit techniky tradičního vaření domácí kuchyně? Nebo máte raději restaurační krémová kari? Na našich kurzech Vás naučíme oboje! 

Vaříme přímo v indické restauraci. Kurz vede česká lektorka a indický šéfkuchař. Používáme autentické suroviny, domácí rodinné receptury i profesionální postupy šéfkuchaře. 

Lektoři vaří přímo s vámi. Vaření provází podrobný výklad.

Maximálně pět kurzistů zajistí individuální přístup. Menu každého kurzu můžeme upravit tak, aby vyhovovalo přáním a zaměření kurzistů (včetně vegetariánů). 

Tradiční indické stolování v příjemném prostředí luxusní indické restaurace. 

Indické kuchařky s příběhem

Rádi vaříte? Rádi čtete? Nebo snad hledáte originální dárek plný vůní a chutí indické kuchyně? Podívejte se na nabídku mých "indických kuchařek s příběhem."


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

MzkxMjI0