S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Úvod » Basmati rýže, produkty z rýže » Basmati Rýže Satkar 1kg


        

Basmati Rýže Satkar 1kg

Basmati Rice Satkar 1kg

skladem

 

novinka


0x
Číslo produktu: 400005
Satkar: 1kg
naše cena:
99 Kč

do košíku:
  pcs  

Basmati rýže Satkar, 1kg

Satkar Classic basmati rýže je nejkvalitnější variantou basmati z domu Satkar. Tato basmati rýže je pěstována na úpatí Himalájí a prochází zdlouhavým procesem přirozeného zrání, jehož výsledkem je její extra obyčejná délka, exotické aroma a výrazná chuť. Jeden šálek nevařené rýže dává přibližně 4 šálky vařené rýže.

Složení: 100% basmati rýže extra dlouhá

Skladujte v chladu a suchu

Země původu: Indie

Kořeněná basmati rýže s kuřecím masem

Indické biryani mám ráda, ale ne vždy je čas a nálada na přípravu složitých jídel. Tento pokrm je tedy zrychlenou verzí kuřecího biryani z mé kuchařky Život s chutí kari.

1) Na másle ghee zatáhnu pokrájené kuřecí maso. Děrovanou naběračkou vyjmu z pánve a nechám prozatím stranou. Dle potřeby doplním tuk a krátce opeču 1 indický bobkový list tamala, 4 tobolky zeleného kardamomu, 4 hřebíčky a malý kousek skořice.

2) Přidám pokrájenou velkou cibuli, nadrobno usekanou chilli a cibulku nechám zezlátnout. Vmíchám 3 stroužky prolisosvaného česneku a menší lžičku koření od každého: kurkumamleté chilligaram masala. Krátce zarestuji. Vmíchám 3 lžíce bílého jogurtu, pár čerstvých mátových listů (cca 2 lžíce) a osolím dle chuti.
Do pánve vrátím maso, zastříknu trochou vody a dusím doměkka.

3) Mezitím vedle v hrnci uvařím 1 hrnek důkladně propláchnuté basmati rýže. Vodu na rýži pouze osolím a přidám trochu oleje. Žádné koření k rýži nepřidávám.
Jakmile je rýže hotová a maso měkké, vše promíchám. Zakapu citrónovou šťávou, posypu čerstvými mátovými listy a podávám s plackami čapati, kterými nabírám biryani. Můžete též doplnit kopečkem bílého jogurtu, zejména pokud je jídlo pálivější.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

MmVhODRhN