Potřebujete: natrhaný čerstvý salát, malá cherry rajčátka, vařenou cizrnu, vařenou červenou čočku, na každou porci salátu 6 krevet, směs koření na pečenou rybu Fried Fish, česnekovo-zázvorovou pastu, olej, čerstvé bylinky. Dresing: bílý jogurt, sůl, pepř, citronová šťáva, trocha česneku, bylinky.
Postup je opět jednoduchý: listy salátu promíchejte s pokrájenými cherry rajčaty (jadérka odstraňte) a vše zalijte jogurtovým dresingem. Přidejte vařenou cizrnu a červenou čočku. Navrch salátu položte ještě horké marinované krevety.
Marinádu na krevety jsem si vypůjčila z jiného svého receptu, která je díky směsi koření Fried Fish naprosto nepřekonatelná: Plnou lžičku česnekovo-zázvorové pasty smíchejte s trochou rostlinného oleje a vrchovatou lžičku směsi koření na pečenou rybu Fried Fish. Do vzniklé řidší kašičky namočte oloupané a očištěné krevety. Pořádně je v marinádě obalte ze všech stran a nechte takto v chladu odležet alespoň tři hodiny.
Krevety opékejte na rozehřátém oleji a podávejte ještě horké. Cokoli můžete nahradit čímkoli, ale tahle směs na ryby je opravdu perfektně namíchaná!