Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Rashidová
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Rashidová
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Kokosová moučka 300g

Kokosová moučka TRS 300g
Výrobce:TRS
Katalog. číslo:26257
Hmotnost položky:0.302 kg
Naše cena: 95 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

300g, Kokosová moučka (Coconut powder)

Kokosová moučka je drobnější než klasický strouhaný kokos a má široké využití. Kokosovou moučku použijte na zahuštění omáček a polévek asijské kuchyně, do moučníků, vánočního cukroví nebo jako dekoraci dezertů.

Složení: 100% kokosová moučka. Země původu Indie, baleno v Anglii.

Skladujte v suchu a chladu.

Hříšně dobré mandlovo-kokosové koule s třešňovým srdíčkem

Jen ze tří ingrediencí - bez mléka, bez přidaného cukru

Potřebujete: 1 hrnek spařených mandlí, 1 hrnek strouhaného kokosu nebo moučky (+ kokos na obalení), ½ hrnku agávového sirupu, sklenička koktejlových třešní.

Postup: Mandle spařte vroucí vodou a nechte namočené přes noc. Ráno je oloupejte. Nasypte do robotu, přidejte kokos a sirup a vše rozemelte na hrubou hmotu, která jde hezky tvarovat.

Každou třešni obalte připravenou směsí a vytvarujte kuličku. Hotovou kuličku ještě obalte strouhaným kokosem.

Fantastická obměna jsou kuličky „piňa colada“ Postup je stejný, pouze do základního těsta přidejte bílý rum a do středu kuličky dejte místo třešně kousek ananasu.

Podívejte se na další inspiraci raw nepečeného cukroví: Datlovo-ořechové bonbonky v kakaové slupce

Tip – kokosovou moučku si můžete koupit hotovou nebo si připravit domácí:

1) Kokosový ořech nejdříve očistěte od vláken a prorazte jeden z otvorů na jeho vrchu. Poznáte ho tak, že je na rozdíl od zbývajících dvou mělký a světlý. Kuchyňským nožem snadno vyhloubíte otvor, kterým pak necháte odkapat vodu.

2) Předehřejte si troubu na 200°C a kokosový ořech položte na rošt. Pod rošt dejte pekáč, protože z kokosu může vytékat lepkavá dužina a znečistit dno trouby. Asi po patnácti minutách se na kokosu objeví malá prasklina, ze které vytéká tekutina.

3) Kokos vyndejte z trouby a zabalte do utěrky. Z obou stran do něj klepněte paličkou na maso. Skořápka pukne podél celého obvodu a z oříšku ji snadno stáhnete. Nejlépe vám to půjde šroubovitým tahem od sebe. Pozor ať se nespálíte. V ořechu ještě může být zbytek horké vody.

4) Horní vrstvu dužiny očistěte ostrým nožem a dužinu nastrouhejte. Usušte ji na suchém dobře větraném místě. Abyste získali konzistenci moučky, nastrouhaný kokos po usušení umixujte ve stolním mixéru. Z jednoho kokosu připravíte přibližně 100g kokosové moučky.

 



Zpět na předchozí stránku.

© 2021 Vlasta Waliyah Rashidová Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.