S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Blog: V indické kuchyni jako doma

Indické placky čapátí

03.03.2022

Indické placky čapátí

Indické placky čapátí Placky čapátí jsou v indické kuchyni nejčastější přílohou rozmanitých pokrmů....

Jedlé dárky vlastní výroby

03.03.2022

Jedlé dárky vlastní výroby

Potěšte své přátele a rodinu vlastnoručně vyrobenými "jedlými" dárky. Málokterý dárek vzbudí takovou...

Firni - rýžový pudink s jahodami

02.03.2022

Firni - rýžový pudink s jahodami

Basmati rýže a české jahody - jak jdou dohromady? Snadno a Sladce... Firni je klasický indický dezert,...

Krevetové biryani s šafránovým mlékem

02.03.2022

Krevetové biryani s šafránovým mlékem

Na marinádu potřebujete: větší lžičku kurkumy, chilli podle chuti, sůl, šťáva z jednoho citronu, olej. Na...

Keema Biryani: Biryani z mletého masa se zeleným hráškem 

02.03.2022

Keema Biryani: Biryani z mletého masa se zeleným hráškem 

Potřebujete: 200gr basmati rýže (váha je uvedena v suchém stavu), 300g mleté hovězí, 1 červená cibule...

(Ne)veganský dýňový koláč

02.03.2022

(Ne)veganský dýňový koláč

Tento vynikající dýňový koláč chutná trochu po karamelu a trochu po nugátu - přesto ho můžete mlsat bez...

Pilaf s bramborem a hráškem

01.03.2022

Pilaf s bramborem a hráškem

Potřebujete: 250gr suché basmati rýže, 2 velké brambory oloupané a nakrájené na menší kostky (velikost...

Pilaf "Bombay" s masem a bramborem

01.03.2022

Pilaf "Bombay" s masem a bramborem

Potřebujete: 500-750g hovězího masa, 500-750g namočené ve vodě na 30 minut, 1 větší cibuli pokrájenou...

Pečený vánoční čaj s citrusy a kořením

01.03.2022

Pečený vánoční čaj s citrusy a kořením

Tip na vánoční dárek vlastní výroby! Pečený vánoční čaj plný vitamínu C a hřejivého koření nádherně provoní...

Punjabi Kadhi: Máslovo-jogurtový krém s cibulovými „knedlíčky“

28.02.2022

Punjabi Kadhi: Máslovo-jogurtový krém s cibulovými „knedlíčky“

Punjabi Kadhi: Máslovo-jogurtový krém s cibulovými „knedlíčky“ Jedinečnost indické kuchyně spočívá v...

Arašídová omáčka ke grilovanému masu

28.02.2022

Arašídová omáčka ke grilovanému masu

Postup přípravy je jednoduchý – všechny ingredience smíchejte. Přendejte do mělké misky a podávejte spolu...

Arašídové sušenky

18.02.2022

Arašídové sušenky

článek


Rubriky blogu

Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!

Máte rádi indickou kuchyni? Chcete se naučit techniky tradičního vaření domácí kuchyně? Nebo máte raději restaurační krémová kari? Na našich kurzech Vás naučíme oboje! 

Vaříme přímo v indické restauraci. Kurz vede česká lektorka a indický šéfkuchař. Používáme autentické suroviny, domácí rodinné receptury i profesionální postupy šéfkuchaře. 

Lektoři vaří přímo s vámi. Vaření provází podrobný výklad.

Maximálně pět kurzistů zajistí individuální přístup. Menu každého kurzu můžeme upravit tak, aby vyhovovalo přáním a zaměření kurzistů (včetně vegetariánů). 

Tradiční indické stolování v příjemném prostředí luxusní indické restaurace. 

Indické kuchařky s příběhem

Rádi vaříte? Rádi čtete? Nebo snad hledáte originální dárek plný vůní a chutí indické kuchyně? Podívejte se na nabídku mých "indických kuchařek s příběhem."


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

OTRlZjZ