S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

Blog: V indické kuchyni jako doma

Palak panýr - špenátové kari s domácím indickým sýrem

10.03.2022

Palak panýr - špenátové kari s domácím indickým sýrem

Potřebujete: 6 - 8 kostek domácího indického sýru panýr, 0,5kg čerstvého nahrubo posekaného špenátu (nebo...

Hovězí Vindaloo

10.03.2022

Hovězí Vindaloo

Jak nejlépe popsat Vindaloo? Jak vypadá a hlavně – jak chutná? Položte na talíř suchou otýpku, podpalte...

Masala handi kabab - krůtí kebab v kari omáčce

10.03.2022

Masala handi kabab - krůtí kebab v kari omáčce

Na kebaby potřebujete: 1/2 kg mletého krůtího masa, 1 celé vejce, 2 plátky toastového chleba, 1 najemno...

Kuře tandoori s medem a hořčicí

10.03.2022

Kuře tandoori s medem a hořčicí

Potřebujete: 1,5 kg kuřecích prsních řízků pokrájených na větší kostky, 2 čerstvé papriky bez jadérek,...

Pikantní pomazánka z bílých fazolí a pečených paprik

10.03.2022

Pikantní pomazánka z bílých fazolí a pečených paprik

Potřebujete: Hrnek bílých fazolí, 3 čerstvé červené kapie, 3 lžíce bílého jogurtu, olivový olej, sůl, pepř,...

Pistáciový chia puding

10.03.2022

Pistáciový chia puding

Potřebujete: 1 hrnek domácího pistáciového mléka (snadný postup přípravy pistáciového mléka najdete ZDE),...

Chia puding s melounem cantaloupe

10.03.2022

Chia puding s melounem cantaloupe

Potřebujete: 1 hrnek čerstvé melounové šťávy (připravíte tak, že rozmixujete 3/4 hrnku čerstvé melounové...

Pomazánka z domácího sýru a pečených paprik

10.03.2022

Pomazánka z domácího sýru a pečených paprik

Pomazánka z domácího indického sýru panýr je velmi jednoduchá a pokaždé si ji můžete připravit v jiné...

Sušenky z listového těsta s parmazánem a černuchou

10.03.2022

Sušenky z listového těsta s parmazánem a černuchou

Na těchto sušenkách mám nejraději rychlou přípravu (jedna z oblíbených záchran, když máme „na něco“ chuť...

Indické placky čapátí

03.03.2022

Indické placky čapátí

Indické placky čapátí Placky čapátí jsou v indické kuchyni nejčastější přílohou rozmanitých pokrmů....

Jedlé dárky vlastní výroby

03.03.2022

Jedlé dárky vlastní výroby

Potěšte své přátele a rodinu vlastnoručně vyrobenými "jedlými" dárky. Málokterý dárek vzbudí takovou...

Jehněčí kari

02.03.2022

Jehněčí kari

Potřebujete: 500gr masa nakrájeného na kostky (jehněčí kýtu lze případně nahradit hovězím masem).  Na...

Firni - rýžový pudink s jahodami

02.03.2022

Firni - rýžový pudink s jahodami

Basmati rýže a české jahody - jak jdou dohromady? Snadno a Sladce... Firni je klasický indický dezert,...

Krevetové biryani s šafránovým mlékem

02.03.2022

Krevetové biryani s šafránovým mlékem

Na marinádu potřebujete: větší lžičku kurkumy, chilli podle chuti, sůl, šťáva z jednoho citronu, olej. Na...

Keema Biryani: Biryani z mletého masa se zeleným hráškem 

02.03.2022

Keema Biryani: Biryani z mletého masa se zeleným hráškem 

Potřebujete: 200gr basmati rýže (váha je uvedena v suchém stavu), 300g mleté hovězí, 1 červená cibule...

(Ne)veganský dýňový koláč

02.03.2022

(Ne)veganský dýňový koláč

Tento vynikající dýňový koláč chutná trochu po karamelu a trochu po nugátu - přesto ho můžete mlsat bez...

Pilaf s bramborem a hráškem

01.03.2022

Pilaf s bramborem a hráškem

Potřebujete: 250gr suché basmati rýže, 2 velké brambory oloupané a nakrájené na menší kostky (velikost...

Pilaf "Bombay" s masem a bramborem

01.03.2022

Pilaf "Bombay" s masem a bramborem

Potřebujete: 500-750g hovězího masa, 500-750g namočené ve vodě na 30 minut, 1 větší cibuli pokrájenou...

Pečený vánoční čaj s citrusy a kořením

01.03.2022

Pečený vánoční čaj s citrusy a kořením

Tip na vánoční dárek vlastní výroby! Pečený vánoční čaj plný vitamínu C a hřejivého koření nádherně provoní...

Punjabi Kadhi: Máslovo-jogurtový krém s cibulovými „knedlíčky“

28.02.2022

Punjabi Kadhi: Máslovo-jogurtový krém s cibulovými „knedlíčky“

Punjabi Kadhi: Máslovo-jogurtový krém s cibulovými „knedlíčky“ Jedinečnost indické kuchyně spočívá v...


Rubriky blogu

Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!

Máte rádi indickou kuchyni? Chcete se naučit techniky tradičního vaření domácí kuchyně? Nebo máte raději restaurační krémová kari? Na našich kurzech Vás naučíme oboje! 

Vaříme přímo v indické restauraci. Kurz vede česká lektorka a indický šéfkuchař. Používáme autentické suroviny, domácí rodinné receptury i profesionální postupy šéfkuchaře. 

Lektoři vaří přímo s vámi. Vaření provází podrobný výklad.

Maximálně pět kurzistů zajistí individuální přístup. Menu každého kurzu můžeme upravit tak, aby vyhovovalo přáním a zaměření kurzistů (včetně vegetariánů). 

Tradiční indické stolování v příjemném prostředí luxusní indické restaurace. 

Indické kuchařky s příběhem

Rádi vaříte? Rádi čtete? Nebo snad hledáte originální dárek plný vůní a chutí indické kuchyně? Podívejte se na nabídku mých "indických kuchařek s příběhem."


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

OGEyYTJ