S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Blog: V indické kuchyni jako doma

Marinované kuře s cizrnou v cibulové pastě Murgh Cholay

15.03.2022

Marinované kuře s cizrnou v cibulové pastě Murgh Cholay

Murgh Cholay kombinuje luštěniny a maso, což je charakteristické pro pákistánskou kuchyni. Indická kuchyně...

Hummus z červené řepy

15.03.2022

Hummus z červené řepy

Potřebujete: 1 větší červenou řepu, 1/2 plechovky vařené cizrny, 2 vrchovaté lžíce tahini pasty, 2 lžičky...

Čokoládové košíčky

15.03.2022

Čokoládové košíčky

Výroba čokoládových košíčků je mnohem snazší, než vypadá. Můžete je vyrábět v různých motivech a pomocí...

Gulab Jamun - Indický dezert ze sušeného mléka

15.03.2022

Gulab Jamun - Indický dezert ze sušeného mléka

Žádné indické kari prý není kompletní bez sladkého dezertu. Gulab jamun je určitě jeden z nejoblíbenějších....

Datle v čokoládě plněné praženými mandličkami

15.03.2022

Datle v čokoládě plněné praženými mandličkami

Minulý rok mě zaujaly dárkové soupravy na výrobu brownies v láhvi. Mouka, čokoládové pecičky, koření...

Novoroční čočka ve sklenici

15.03.2022

Novoroční čočka ve sklenici

Originální vtipný dárek za pár korun, který přiměje Vaše přátele, aby si na vás vzpomněli hned na Nový...

Vánoční masala čaj vlastní výroby

15.03.2022

Vánoční masala čaj vlastní výroby

Darovat k Vánocům hrneček může být už trochu nuda, pokud ho však doplníte vlastnoručně namíchanou směsí...

Skořicové ozdoby na stromeček

15.03.2022

Skořicové ozdoby na stromeček

Vyrobte si skořicové ozdoby na stromeček. Stojí jen pár korun a Vaše Vánoce zahalí příjemnou skořicovou...

Stromečky potpourri s vůní vánočního koření

15.03.2022

Stromečky potpourri s vůní vánočního koření

Potřebujete: odstřižky látek, barevné bavlnky, tavnou pistoli, celou skořici na kmínky stromečků. Na...

Desatero pro výborné kari

15.03.2022

Desatero pro výborné kari

Tento seznam jsem vytvořila pro všechny z vás, kteří mi píšete nebo říkáte, že přes veškerou snahu a...

Batátová polévka

12.03.2022

Batátová polévka

Dokonalá zimní polévka – je úžasně dobrá, sytá, plná vitamínů a zahřeje. I bez mouky a smetany je krásně...

Palak panýr - špenátové kari s domácím indickým sýrem

10.03.2022

Palak panýr - špenátové kari s domácím indickým sýrem

Potřebujete: 6 - 8 kostek domácího indického sýru panýr, 0,5kg čerstvého nahrubo posekaného špenátu (nebo...

Hovězí Vindaloo

10.03.2022

Hovězí Vindaloo

Jak nejlépe popsat Vindaloo? Jak vypadá a hlavně – jak chutná? Položte na talíř suchou otýpku, podpalte...

Masala handi kabab - krůtí kebab v kari omáčce

10.03.2022

Masala handi kabab - krůtí kebab v kari omáčce

Na kebaby potřebujete: 1/2 kg mletého krůtího masa, 1 celé vejce, 2 plátky toastového chleba, 1 najemno...

Kuře tandoori s medem a hořčicí

10.03.2022

Kuře tandoori s medem a hořčicí

Potřebujete: 1,5 kg kuřecích prsních řízků pokrájených na větší kostky, 2 čerstvé papriky bez jadérek,...

Pikantní pomazánka z bílých fazolí a pečených paprik

10.03.2022

Pikantní pomazánka z bílých fazolí a pečených paprik

Potřebujete: Hrnek bílých fazolí, 3 čerstvé červené kapie, 3 lžíce bílého jogurtu, olivový olej, sůl, pepř,...

Pistáciový chia puding

10.03.2022

Pistáciový chia puding

Potřebujete: 1 hrnek domácího pistáciového mléka (snadný postup přípravy pistáciového mléka najdete ZDE),...

Chia puding s melounem cantaloupe

10.03.2022

Chia puding s melounem cantaloupe

Potřebujete: 1 hrnek čerstvé melounové šťávy (připravíte tak, že rozmixujete 3/4 hrnku čerstvé melounové...

Pomazánka z domácího sýru a pečených paprik

10.03.2022

Pomazánka z domácího sýru a pečených paprik

Pomazánka z domácího indického sýru panýr je velmi jednoduchá a pokaždé si ji můžete připravit v jiné...

Sušenky z listového těsta s parmazánem a černuchou

10.03.2022

Sušenky z listového těsta s parmazánem a černuchou

Na těchto sušenkách mám nejraději rychlou přípravu (jedna z oblíbených záchran, když máme „na něco“ chuť...


Rubriky blogu

Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!

Máte rádi indickou kuchyni? Chcete se naučit techniky tradičního vaření domácí kuchyně? Nebo máte raději restaurační krémová kari? Na našich kurzech Vás naučíme oboje! 

Vaříme přímo v indické restauraci. Kurz vede česká lektorka a indický šéfkuchař. Používáme autentické suroviny, domácí rodinné receptury i profesionální postupy šéfkuchaře. 

Lektoři vaří přímo s vámi. Vaření provází podrobný výklad.

Maximálně pět kurzistů zajistí individuální přístup. Menu každého kurzu můžeme upravit tak, aby vyhovovalo přáním a zaměření kurzistů (včetně vegetariánů). 

Tradiční indické stolování v příjemném prostředí luxusní indické restaurace. 

Indické kuchařky s příběhem

Rádi vaříte? Rádi čtete? Nebo snad hledáte originální dárek plný vůní a chutí indické kuchyně? Podívejte se na nabídku mých "indických kuchařek s příběhem."

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

N2Y0Y